Bulky s medvědím česnekem a parmazánem

How to Make Mak-Nyuss Baked Potatoes Stick Recipes From Deanda

Medvědí česnek! Jarní fenomén posledních let. Nechala jsem se taky unést a mám ho na zahradě, ségru nutím aby mi ho posílala ve velkým a já se ho nemůžu nabažit. Takže jsem si připravila super bulky s medvědím česnekem a parmazánem. Jí se (aspoň teda u nás) jen co trošku vychladnou a třeba ke grilování je to skvělá příloha. 

Co potřebuješ:

20 g droždí

250 g hladké mouky

30 g strouhaného parmazánu

65 g rozehřátého másla

140 ml mléka

1 žloutek

1 lžička soli

pořádná hrst čerstvého medvědího česneku

Jak na to:

V hrnku necháme vzejít kvásek (trošku vlažného mléka, droždí, špetka cukru). Mouku prosejeme a přidáme sůl, následně opatrně vmícháme kvásek a zbytek mléka (vlažného). Přidáme žloutek, máslo, parmazán a natrhaný medvědí česnek. Vytvoříme hladké těsto - pokud je těsto sypké přidejte trošu mléka, pokud naopak moc řídké spraví to troška mouky. Těsto dáme na teplé místo a necháme aspoň 1 hodinu kynout.  Na vále si těsto rozdělíme na cca 8-10 bulek, které na vrchu nařízneme a ještě pomažeme rozehřátým máslem.

Pečeme v předehřáté troubě cca 15minut na 180°C (ideálně do zlatova) 

Podáváme s máslem 

 

left align image

left align image

left align image

left align image

Komentáře

  1. <a href=http://bestcialis20mg.com/>cialis professional</a> Women who may become pregnant must use effective nonhormonal birth control eg, condoms, diaphragm during sexual intercourse while they are taking Mylan Tamoxifen solution and for 2 months after they stop taking it

Nechat komentář