Hotel Gold

How to Make Mak-Nyuss Baked Potatoes Stick Recipes From Deanda

Tady u nás na jihu mám svých pár velmi oblíbených restaurací. Hotel Gold navštěvujeme poměrně pravidelně a zatím jsem byla vždy naprosto spokojená. Tato skvělá restaurace se nachází v Chotovinách, což je pár kilometrů od Tábora (směrem na Prahu). K restauraci náleží i velice pěkný hotel, ve kterém si můžete zajít na soukormé wellness. 

Velmi často vsadím na klasiku a dám si steak. Bývá přesně udělaný podle přání, doplněn o skvělou restovanou sezónní zeleninu a navíc tu dělají snad nejlepší gratinované brambory. Výběr jídel není nikdy tak široký, ale to já osobně upřednostňuji. Každý den zajímavé denní menu ze kterého si vyberou i děti a nemusí do sebe cpát zrovna "smažák". Musím také doporučit vynikajicí domácí paštiku, ta rozhodně stojí za ochutnání. 

Vždy jsem nadšená z toho, že ta denní menu jsou finančně velice a to opravdu musím zdůranit, že velice přívětivá. Nejdražší jídlo z menu (ten již zmíněný steak) stojí něco maličko přes 200 Kč. Kvalita jídla, servisu je naprostá bomba. 

Doporučuji o víkendu zjistit, jestli nemá restaurace zavřeno, protože jsou zde velmi často pořádané svatby. Návštěva s dětmi není úplně problém, sp

 

left align image

Komentáře

  1. Prozatím žádné komentáře

Nechat komentář