Kančí škvarky

How to Make Mak-Nyuss Baked Potatoes Stick Recipes From Deanda

Obvykle dávám takové odlehčenější recepty a dalo by se napsat, že skoro takové holčičí. Každopáně i já ráda dělám s masem a velmi ráda pracuji se zvěřinou. 

Proto jsem byla nadšená když jsme si domů přivezli divočáka. Vše jsem naporcovala a využila jsem naprosto každý kousek. Přece jen tolik zkušeností nemám a tak jsem hledala a na jedné myslivecké stránce jsem našla recept na škvarky. Moc mě to zaujalo a rozhodla jsem se, že je musím vyzkoušet. Vepřové škvarky nejím, ale umím je udělat. Škvarky z divočáka byla výzva a teda musím napsat, že jsou ovšem mnohem lepší a dokonce tak dobré, že jsem se jich nacpala k prasknutí. 

Na tenhle recept si udělejte určitě víc času, protože za půl hodiny to rozhodně nebude. 

Co potřebuješ:

sádlo z divočáka (ideálně s kousky masa) 

2 kuličky nového koření

sůl

1 panák slivovici 

1 stroužek česnek

Jak na to: 

Sádlo si nakrájíme na cca 1cm velké kostky. Do velkého hrnce dáme nakrájené kostky a maličko podlijeme vodou. Na nejslabším ohni necháme pěkně rozpustit sádlo. Vše se dělá na mírném ohni (nebo stupni - podle typu varné desky). Jednou za čas zamícháme, aby se škvarky nepřichytily ke dnu. Voda se po chvíli odpaří a zůstává jen sádlo, do kterého můžeme přilít slivovici (díky ní se také škvarky tolik nebudou přichytávat ke dnu). Přihodíme nové koření a necháme dále škvařit. Jakmile jsou škvarky krásně zlatavé a křupavé vyndáme je a necháme odkapat. Ještě teplé je v misce osolíme a přidáme prolisovaný česnek a pořádně promícháme. Zbylé sádlo slijeme do sklenice a necháme vychladnout. 

left align image

left align image

left align image

Komentáře

  1. <a href=http://bestcialis20mg.com/>cialis no prescription</a> perphenazine increases and modafinil decreases sedation

Nechat komentář