Sovovy mlýny

How to Make Mak-Nyuss Baked Potatoes Stick Recipes From Deanda

Taky jste koukali na HIMYM a přemýšleli proč tam hodně často řeší nejlepší žebírka? Dlouho jsem to nechápala než jsem ochutnala ty v restauraci Sovovy mlýny na krásné pražské Kampě. A tím se dostávám k další z mých recenzí. 

Tato restaurace, která se nachází kousek od Karlova mostu mě potěšila. Velmi příjemné prostředí, velice profesionální obsluha a co jsem si stihla všimnout je to místo "baby friendly". Jídlo bylo opravdu výborné - především zmíněná žebírka. 

Objednali jsme si "masové prkýnko" kde k žebrům byl hovězí burger, salát, zelenina, grilovaná křídla, hranolky s domácím kečupem a majonézou a výborný domácí chléb. Nejslabší z celého jídla byl bohužel burger, který byl na mě až moc propečený. Každopádně ze začátku jsme si říkali, jestli jsme neudělali chybu jen s jedním prkýnkem dohromady, ale ke konci jsem byla tak nacpaná, že jsem nevěděla, jestli se vůbec dokážu zvedout od stolu. 

Cenově je tato restaurace podstatně dražší, ale stále ještě únosné. Za jídlo mi to nikterak nevadí, ale u pití mám většinou maličko problém když stojí dvojnásobek průměrné ceny. Samozřejmě to beru tak, že ceny jsou tu především pro turisty a i jsem s tím počítala, že u Karlova mostu bude něco levnější. 

left align image

left align image

left align image

Komentáře

  1. Prozatím žádné komentáře

Nechat komentář