Forky's respect for life

How to Make Mak-Nyuss Baked Potatoes Stick Recipes From Deanda

Protože se nám teď docela často (dobře častěji než dříve) stává, že vyrazíme někam do restaurace rozhodla jsem se pro Vás přinášet takové krátké recenze z našich "gastro toulek". Pro první článek jsem si vybrala zajímavé místo jménem Forky's ve Velesvínově ulici na Starém Městě v Praze. 

Vlastně jsme se tam ocitli náhodou, protože naši kamarádi vegetariáni měli hlad a tak nás ukecali do veganské restaurace. Já osobně mám veganská jídla moc ráda, ale rovnou píšu, že Radek seděl o hladu a koukal na nás jak se cpeme pestrýma dobrotama. Jeho opravdu takové stravování absolutně nenadchlo a velmi se zdráhal na ochutnávku. 

Já jsem byla velice překvapená jak z nabídky tak i z cen jídel. Já si vybrala Stir - fry noodles s dávkou shiitake navíc. Toto jídlo které se pohybuje cenově kolem 150Kč (což je na centrum Prahy lidovka). Obsahuje rýžové nudle, mungo, citronovou šťávu, kešu, zmíněné shiitake houby a spoustu zeleniny. Dostanete to v papírové krabičce, která se snadno recykluje....takže jejich slogan Respect for life je velice výstižný. K pití si můžete dát filtrovanou vodu, kterou si z barelu můžete libovolně nalévat. 

Celkově prostředí je příjemné, ale uznávám, že není ideální na posezení s dětmi. Prostor (alespoň v Praze) je maličko stísněný a přijít tam se dvěma kočárky není optimální i když obsluha neměla jediný problém. 

Tuto restauraci i přes to ráda doporučuji....

left align image

left align image

Komentáře

  1. Prozatím žádné komentáře

Nechat komentář